Hvorfor er godt webdesign viktig?

En bra utformet hjemmeside formidler budskapet deres til målgruppen. Den skal være utformet slik at kundene enkelt får presentert informasjonen de trenger og sørge for at kunden kan gjøre en ønsket handling når impulsen dukker opp. Som det å trykke på “kjøp” eller “kontakt oss for tilbud”. Enten du skal selge varer, eller fortelle en historie er det nødvendig at hjemmesiden er tidsriktig og oversiktlig.

Når en hjemmeside er bra utformet vil den formidle budskapet til målgruppen på en effektiv og smidig måte. Det skal være enkelt å finne informasjonen man trenger på et nettsted, og hierarkiet av innholdet skal være logisk slik at man lett navigerer seg rundt. Man skal ha rask tilgang til funksjoner for å gjøre ulike handlinger, som for eksempel å trykke på «kjøp» eller «kontakt oss for tilbud». 

Uansett hva du skal bruke nettsiden til og hvem som vil være brukerne av den, er det viktig at nettsiden følger med i tiden og ikke føles utdatert. Å holde nettstedet oppdatert til enhver tid er viktig for å skape en følelse av enkel tilgjengelighet. Det viser for eksempel at du har kontroll på de viktige tingene, er stolt av det du tilbyr og gjerne vil nå ut til fler. En aktiv og oppdatert tilstedeværelse viser at du bryr deg om de som samhandler med deg og din bedrift/merkevare/organisasjon, og at du gjør det du kan for å både tilby dine varer/tjenester/info på en måte som er enkel, rask og lett tilgjengelig.

Et ryddig og oversiktlig design, med konsekvent bruk av form, farge og typografi, er essensielt for en hjemmeside. Når slike ting er i orden, vil bedriften/organisasjonen/merkevaren oppleves som mer seriøs, profesjonell, og tilgjengelig for de som samhandler med nettstedet.

Idag er det veldig mange som besøker nettsider på mobil og nettbrett. Derfor er det helt elementært å ha en hjemmeside som er fullstendig tilpasset alle forskjellige skjermstørrelser.

Hva vil en god hjemmeside kunne gjøre for din bedrift?

• sørge for solide og kostnadseffektive rammer for din bedrift

• tilby brukerne fleksibilitet med tilgang til informasjon og tjenester 24/7

• skape tillit hos brukerne og gjøre det enkelt for dem å ta kontakt

• utvide bedriftens rekkevidde på markedet, og kan bidra til mer lojale kunder

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi har god erfaring med å bygge hjemmesider fra bunnen av, men vi er også gode på å videreutvikle eksisterende nettsider. Vi sørger ikke bare for at nettsidene vi lager ser bra ut, men vi finner de beste løsningene på funksjoner og interaksjon. Slik sikrer vi at det er smertefritt å bruke hjemmesiden, både for deg og din bedrift, og ikke minst for kundene dine/brukere av den.

Vi vet at våre kunder og deres ansatte kan ha det utrolig travelt med de daglige gjøremål i bedriften deres. Derfor tilbyr vi full-service vedlikehold, fra alt til endringer av foto og tekst, til strukturelle endringer på siden.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om våre webside-priser og hva vi kan tilby her.