Lei en markedsfører!

Lei en markedsførere

Sliter du med tid og ressurser til å jobbe med markedsføring i din bedrift?

Markedsføringsfaget er ikke det samme det en gang var, det kan vi nok alle være enige om. Med inntoget til digitale medier er faget blitt adskillig mer komplisert og det kreves en del for å holde seg oppdatert på alt som skjer. Og det skjer MYE, så vi skjønner frustrasjonen.

Bedriften din har kanskje ikke en dedikert person eller avdeling til markedsføring, og mye skjer på slump eller gammel vane. Som på mange andre områder så kreves det spesialisering innen faget, og det er der VI kommer inn i bildet! Du kan leie en markedsfører hos oss, som hjelper deg med å sette en strategi basert på bedriftens overordnede mål, og en plan som samsvarer med de kommunikasjons-målene en setter opp. Vi kan skreddersy innhold som treffer målgruppene dine på best mulig måte, og bidra med innspill og idemyldring.

Klikk og hent en markedsfører

Nå høres det kanskje litt skummelt ut å få levert markedsførings-tjenester på døra, uten at de kjenner bedriften din godt nok eller er tett på det som skjer? Det har du helt rett i. For å få mest mulig ut av samarbeidet bør den innleide markedsføreren være tett på din bedrift – ved at hen sitter sammen med ditt nøkkelpersonell og drodler ideer og lager planer sammen. Du kan leie en markedsfører i en brøkstilling eller fra en timebank, you name it. Vi finner en løsning som passer best for alle parter.

lei en markedførere

Så, hvorfor skal du leie en markedsfører i stedet for å ansette en ressurs internt?

Du har kanskje ikke behov for en person som jobber fulltid med markedsføring. Da kan det være greit å leie inn en ressurs som hjelper deg med det du ikke rekker over selv.

Du slipper ansvar og risiko ved å ansette en ressurs selv, og trenger heller ikke tenke på fravær, at noen sier opp og så videre.

En innleid markedsfører er til enhver tid oppdatert på det som rører seg i markedsføringens verden, og du har alltid tilgang på «fersk» kompetanse. Du sparer både tid og penger på å holde deg selv eller ansatte oppdatert.

Den innleide markedsføreren er en del av og har tilgang til et fagmiljø innen kommunikasjon og markedsføring, som du drar nytte av.

Du tilpasser selv hvor mye den innleide markedsføreren brukes, etter bedriftens behov til enhver tid. Tjenesten er med andre ord skalerbar.

 

I dag er det svært vanlig å kjøpe tjenester i stedet for å samle alt i «eget hus», slik at en kan fokusere helt og holdent på sitt eget kjerneprodukt og det en selv er god på. Vi i Designu er spesialister innen kommunikasjon og markedsføring, og disse tjenestene kan du kjøpe hos oss:

  • Profilering og visuell identitet
  • Grafisk design
  • Webdesign
  • Strategisk markedsføring (analyser, markedsplan, kommunikasjonsstrategi, kommunikasjonsplan)
  • Innholdsmarkedsføring (sosiale medier)
  • Vi kan hjelpe deg med tekster som er tilpasset og engasjerer din målgruppe.
  • Digital markedsføring
  • Merkevarebygging
  • Kundereise. Når og hvor er du i kontakt med kundene dine, fysisk og digitalt. Hvordan skal du kommunisere og med hvilket innhold og formål.
  • SEO – Hva i all verden er det? Søkemotoroptimalisering er å benytte metoder som fører til at en eller flere nettsider oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider.

Ta kontakt med Designu, så setter vi opp et felles møte hvor vi kartlegger hva som er ditt behov, og ut fra det finner vi en dedikert person hos oss som skal ivareta din bedrift fremover.

Katharina Messy, vår daglige leder, en den første du treffer på i denne prosessen. Hun vil få snøballen til å rulle:

Katharina Messy
Katharina@designu.no
906 78 590

Vi trenger en markedsfører, hvor starter vi?