visuell identitet

Brygga Mathus

Brygga Mathus ligger ved strandpromenaden i Hammerfest, med fantastisk utsikt til havneområdet og sjøen. Her får gjestene mulighet til å handle kvalitetsutstyr og lokal mat fra detaljhandelen, nyte mat fra og ved sjøen i restauranten eller i uteområdet i en hyggelig og folkelig atmosfære. Restauranten ble pusset opp i rustikk stil. Den nye visuelle identiteten måtte speile utformingen av restauranten og samtidig formidle at det leveres mat i verdensklasse.

Logo

hovedlogo, sekundærlogo, logoikon.

Designu_Brygga_logo_illustrasjonslogo copy

Grafisk profil

Detaljert, innbydende, moderne.

Merkevaren til Brygga Mathus er utviklet med maritim beliggenhet i fokus. Vi reiste tilbake i tid til det gamle havneområdet i Hammerfest.

Brygga Mathus sin logo består av et bryggehus, kai og sjø. På grunn av de mange detaljene i illustrasjonen, er det også laget en forenklet versjon. Som et tilleggselement er bølgene forlenget til et mønster som kan brukes til utsmykking av design. Fargetonene er inspirert av utsikten fra havneområdet på en solskinnsdag. De blå, kalde fargene er fra havet og de varme fra solen. Sammen gir dette et helhetlig utrykk som er maritimt, detaljert, innbydende og moderne.

Branding

effekter med grafisk profil.

Webside

grafisk profil I webdesign.

[bodymovin anim_id="733" loop="true" autoplay_viewport="true" autostop_viewport="true" align="center"]