visuell identitet

Lucerna

Lucerna er tidligere kjent som Hammerfest Energi Nett, og er Hammerfest Energis nettselskap. Hammerfest Energi har eksistert siden 1891, og leverer strøm til Hammerfest og Hasvik kommune.

Logo

Hovedlogo, Negativ Fargelogo og ikon

Lucerna_hovedlogo_positiv

Lucerna Blå

Isblå

Miljøgrønt

Kontrast Pink

Tåkegrå

Soloppgang Rosa

Lucerna Hvit

Grafisk profil

Ny profil og nytt navn

Vi har levert grafisk profil og nytt navn til kunden. Navnet Lucerna stammer fra Latinsk, og betyr lys eller lykt. Hammerfest er den første kommunen i Nord-Europa som fikk elektriske gatelys, og navnet spiller dermed både på bedriftens historie og deres leveranse til kunden.Profilen spillere også videre på nettopp lys eller lykt. Hammerfest Energi er naturlig nok veldig stolte av historien sin, så det å spille videre på den er viktig for kunden.

Logoen utgjør en l- for Lucerna og en lysstråle – for leveransen. I tillegg er elementene to brikker som passer sammen, som peker mot samhold og teamwork. Et godt team er viktig for Lucerna og deres ansatte. Logoen formidler dermed en betydning til både Lucerna sine kunder og Lucerna sine ansatte. Lucerna har behov for å rekruttere ny arbeidskraft, og ønsket at logoen skulle appellere til en yngre målgruppe. Fargevalget er ungt og moderne, i tillegg til at de litt kjølige fargene understreker tilknytningen til Nord og det blå lyset vi har her oppe. Profilen forteller en historie som både Lucerna og kundene er stolte av.

Branding