visuell identitet

Soma

Soma er en restaurant i Hammerfest som drives av Solveig Mathisen og Asbjørn Nakken. Begge har lang erfaring fra restaurantdrift og kjenner byen godt. Soma ønsker å framstå som uformell og trivelig, og er en god miks av kjøpesenter-kafe og et godt middagsalternativ i sentrum. På dagtid er Soma en senterkafè. Kunden kan selv velge fra et stort utvalg matvarer fra buffet, og det betales ved kassen. Kunden har mulighet til å ta maten med seg eller spise i restauranten. Utenom lunsjtid severes det kaffe og hjemmelagede kaker. Middagsmeny vil stort sett være grillbasert. Soma tilbyr forskjellige “planker” som kan deles med familie og/eller venner.

Logo

Hovedlogo og sekundærlogo

Soma_hovedlogo_golden

Skogsgrønn

Smaragd

Sjøgrønn

Grønn eng

Golden

Tre

Perlemor

Grafisk profil

myk, frisk, klassisk.

Soma tilbyr et unikt konsept hvor en satser på å oppleve forskjellig matvarer i løpet av et måltid. Det vil si at kunden har et stort utvalg av varer og kan «mikse og matche» fra lunsjbuffet. På kveldsmeny vil en tilby forskjellige planker, hvor kokken har satt sammen forskjellige retter og smaksprøver.

Kunden har mulighet til å dele slike planker med andre rundt bordet, og det blir en uformell «sharing is caring»-atmosfære.

Spisestedet Soma er derfor perfekt som en opplevelse sammen med flere man er glad i.

Basert på differenseringspunkter har vi laget et grafisk profil som er sammensatt av flere elementer. Elementer kan tas ut, byttes eller settes sammen i forskjellige kombinasjoner.

Fargepaletten er basert på interiøret i restauranten. Fargene er varme og spiller på ferske ingredienser og god atmosfære.

Branding

stationary, kaffekopp, facebook,