logo designu - smily

Hvorfor er godt web-design viktig?

En bra utformet hjemmeside formidler budskapet deres til målgruppen. Den skal være utformet slik at kundene enkelt får presentert informasjonen de trenger og sørge for at kunden kan gjøre en ønsket handling når impulsen dukker opp. Som det å trykke på "kjøp" eller "kontakt oss for tilbud". Enten du skal selge varer, eller fortelle en historie er det nødvendig at hjemmesiden er tidsriktig og oversiktlig.

Hvordan lage en ny hjemmeside?

1. Workshop

Vi starter med en workshop sammen med deg hvor vi finner ut hvilket budskap du skal kommunisere og om du selv har hatt noen tanker på layout. Her blir vi enige om hvor mange innholdssider hjemmesiden skal ha og vi fordeler oppgaver. For å få mest ut av workshopen er det en god idé å ta med utkast på teksten dere vil ha på hjemmesiden.

2. Debrief

Etter workshopen utarbeider vi en debrief hvor vi spesifiser hvilket oppsett dere ønsker på hjemmesiden. Det er viktig å lese debrifen nøye da det er den vi bruker som grunnlag når vi lager hjemmesiden.

3. Layout

Når debriefen er godkjent lager vi utkast på layout. Dersom dere selv vil implementere innholdet på hjemmesiden er vårt arbeid over og dere kan fritt endre på siden som dere selv ønsker. Dersom vi skal implementere innholdet på hjemmesiden forsetter ferden over i implementering.

4. Implementering av innhold

Nå som layouten er klar mangler bare innholdet på hjemmesiden. Dersom dere leverer tekst og bilder til siden begynner vi implementeringen så snart layouten er godkjent. Hvis vi skal lage innholdet på hjemmesiden må vi gjøre dette steg-for-steg hvor dere godkjenner innholdet til hver underside på hjemmesiden.

5. Søkemonitoroptimalisering og Google Analytics

Når innholdet er implementert kan dere velge bruke oss til søkemotoroptimalisering (SEO) og Google analytics. Ved å ta i bruk SEO gjør dere det enkelt for Google å finne dere i organisk søk med bruk av utvalgte søkeord som er viktig for deg. Hvis du for eksempel ønsker å bruke "klesbutikk", "Hammerfest" og/eller "Finnmark" som søkeord kan vi optimalisere hjemmesiden din slik at sannsynligheten for å komme lengre oppe i søkeresultatet blir større uten å bruke annonsering. Det er ikke mulig å garantere plassering, men vi kan gjøre vårt beste for å hjelpe deg.
Google analytics gir dere full oversikt over hvor mange besøkende dere har på siden deres til enhver tid og hva de gjør på siden.

6. Godkjenning og publisering

Når innholdet på hjemmesiden er godkjent kan den publiseres og da gjenstår det bare å gratulere dere med ny hjemmeside!

Kontakt oss

Trenger du ny logo? Er det på tide å fornye websiden? Skal du styrke merkevaren din?
Ta kontakt- vi gleder oss å høre fra deg!

  • hallo@designu.no
  • +47 906 78 590
  • Sjøgata 9, 5. etg. – Hammerfest