hvorfor er godt webdesign egentlig viktig?

En bra utformet hjemmeside formidler budskapet deres til målgruppen. Den skal være utformet slik at kundene enkelt får presentert informasjonen de trenger og sørge for at kunden kan gjøre en ønsket handling når impulsen dukker opp. Som det å trykke på “kjøp” eller “kontakt oss for tilbud”. Enten du skal selge varer, eller fortelle en historie er det nødvendig at hjemmesiden er tidsriktig og oversiktlig.

Hvordan lager vi en webside?

1. Workshop – design me

I samarbeid med kunden starter vi med å kartlegge behov og ønsker.
Workshopen går i dybde av hvilket budskap kunden ønsker å kommunisere, og hvilke krav de stiller til nettsiden. Workshopen legger fundamentet for å kunne jobbe målrettet mot hovedmålgruppe, og sørger for at vi kan planlegge innhold og funksjonalitet. Sammen med kunden finner vi den riktige løsning til ønsket mal.

2. Debrief og kravspesifikasjoner

Debriefen fra workshopen vil ta høyde for alle kravene og forventinger til det nye nettstedet. Dette inkluderer tydelig identifisering av funksjonene nettstedet vil trenge, hvor vi vil lage en oversikt over nøyaktig hva som må til for å kunne få det til på en effektiv og kostnadsbesparende måte.

3. Analog layout

Etter oppstartsworkshopen vil vi finne frem alternativer til oppsett og layout til kunden. Vi blir enige om fargepalett og skrifttyper for det nye nettstedet, som vi så setter sammen i en analog layout. Denne analoge fremstillingen er en enkel og grov presentasjon av hvordan vi ser for oss hele det overordnede designet vil være i en layout.

4. Implementering av innhold

Er layout er godkjent og vi er enige om hvilken retning vi skal gå videre, vil vi kunne begynne med implementeringen av innhold. For at vi skal få en fullstendig oversikt over hva som skal være med, så bør alt innhold (både tekst og bilder) dermed være levert til oss på dette punktet.

5. SEO OG Google Analytics

Når innholdet er implementert kan kunden velge å bruke oss til søkemotoroptimalisering (SEO) og Google Analytics. Ved å ta i bruk SEO gjør dere det enkelt for Google å finne dere i organisk søk med bruk av utvalgte søkeord som er viktig for deg. Hvis du for eksempel ønsker å bruke “klesbutikk”, “Hammerfest” og/eller “Finnmark” som søkeord kan vi optimalisere hjemmesiden din slik at sannsynligheten for å komme lengre oppe i søkeresultatet blir større – uten å bruke annonsering. Det er ikke mulig å garantere plassering, men vi kan gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Google Analytics gir dere full oversikt over hvor mange besøkende kunden har på siden til enhver tid og hva de gjør på siden.

6. Godkjenning og publisering

Når innholdet og oppsettet på nettstedet er godkjent, er den klar for publisering. Vi kryssjekker funksjonaliteten på de største plattformene, og finpusser den tekniske framstillingen. 

Da gjenstår det bare å gratulere dere med en ny hjemmeside!

Priser

1190,- pr. time

+ MVA

Trenger du en ny nettside?
Sjekk ut pakketilbudene våre.

KOntakt

Åpningstider
Vi har åpent mandag-fredag mellom 08:00-16:00.
Men ikke vær redd - mailboksen vår er alltid åpen.

designu_horisontal-positiv

SOSIALE MEDIER

Vi er på Facebook!
Følg oss og få med deg alt det spennende vi poster.