Vi trenger en daglig leder som vil utvikle teamet vårt

Vil du lede oss og vårt kreative kaos?

daglig leder til kreativt team

Raus og kreativ

Neida, vi er ikke særlig kaotiske, men vi er en gjeng med rause og kreative folk. Vi er rause med hverandre, med tørre vitser, med kundene og raus med saus. Vår nåværende daglige leder vil jobbe mer med kreative prosjekter og derfor søker vi etter en som kan sørge for stødig kurs framover, i tillegg til å ta seg av administrative nødvendigheter.

Hvorfor Designu?

Her får du ikke bare muligheten til å gjøre en forskjell. Designu består av et lite og tett team, med en lettbeint kultur hvor du har stor innflytelse på prosesser og arbeidshverdag. Vi prøver å redde verden fra dårlige designløsninger, men vi er også svært opptatte av å pushe kunder til å ta bærekraftige valg. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og jobber aktivt for å bidra til bærekraftig vekst i lokalsamfunnet.

Designu er del av et tverrfaglig kontorfellesskap – TekTank, her vil du alltid få input fra flere vinkler fra en svært dyktig gjeng. Vi holder til i moderne lokaler, midt i Hammerfest sentrum. Kulturen på kontoret preges av hunder, kake og Kahoot.

Hvorfor Hammerfest?

I Hammerfest er det store muligheter for å kunne utgjøre en stor forskjell, hvis du vil. Har du maur i buksa vil du passe godt inn her. Mulighetene for å sette i gang prosjekter er store, og engasjerte folk verdsettes. Du vil garantert få drahjelp til å starte en interesseklubb for Tsjekkiske 60-tallsmusikaler, eller hva det måtte være. Her finnes i utgangspunktet fritidstilbud og kulturopplevelser for enhver smak, men det er alltid rom for mer. Trives du best ute byr Hammerfest på kortreiste naturopplevelser rett utenfor stuedøra. 

Hvorfor deg?

vi søker daglig leder

Vi ønsker oss selvfølgelig en daglig leder som er strukturert og alt det der. Det viktigste for oss er at du er opptatt av utvikling. Det vil si utvikling av gode løsninger for bedriften, kunder og teamet. Resten av det praktiske kan du lese om her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=284595479