Våre tjenester

I tillegg til å drive med merkevarebygging, leverer vi tjenester innen alt fra markedsføringsmateriell, foto, motion graphics, til logo, webdesign med mer. Les mer om de ulike tjenestene våre under!

Vi leverer merkevarebygging!

og vi er ganske så gode på det!

Merkevarebygging er for oss å gi din merkevare verdier slik at dine kunder får en følelse av at de har fått mer på kjøpet enn bare produktet eller tjenesten. Ved bruk av en tydelig grafisk profil kan du over tid få igjen at kundemassen forbinder produktene dine med kvalitet eller har visse andre fordeler. Tillit til produktet/tjenesten skapes over tid. En sterk merkevare som er bredt kommunisert vil kunne gjøre det enklere å bygge og vedlikeholde et godt omdømme.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å bygge din merkevare?

Å bygge merkevare er noe som må gjøres over tid, der bedriftens uttrykk og leveranse går hånd i hånd. For å skape tillit til din vare eller tjeneste holder det ikke med kun med en sterk logo. Du må selv vise kundene at tillit til deg og din bedrift er fortjent ved bruk av positive tilbakemeldinger, og åpenhet mot kundebasen. For å oppnå dette er bedriften avhengig av en god hjemmeside, et bevisst bruk av design- og logoelementer, og ikke minst tydelige budskap i sosiale medier. Vi i Designu er en komplett leverandør fra strategi til logo, fra en god idé til ny hjemmeside og alt annet som krever lekkert design.

Priser

1190,- pr. time

+ MVA

Trenger du en ny nettside?
Sjekk ut pakketilbudene våre.

KOntakt

Åpningstider
Vi har åpent mandag-fredag mellom 08:00-16:00.
Men ikke vær redd - mailboksen vår er alltid åpen.

designu_horisontal-positiv

SOSIALE MEDIER

Vi er på Facebook!
Følg oss og få med deg alt det spennende vi poster.