Fra daglig til kreativ leder – Designu vokser

Ny og midlertidig daglig leder i Designu

Daglig leder og kreativ leder
Ny midlertidig leder og ny kreativ leder

Fra daglig leder til kreativ leder

Katharina Messy har vært daglig leder siden 2018 og etter 4 innholdsrike år ser hun nå fram til å ta fatt på nye oppgaver. Bror Myrvang stepper inn som midlertidig daglig leder i Designu, slik at vi kan ta oss tid til å finne den rette kandidaten til å overta. 

Designu vokser

Designu har har utvidet tjenesteområde fra å levere primært grafiske tjenester til å være et fullverdig kommunkasjonsbyrå. Gjennom ny rolle som kreativ leder får Katharina større muligheter til å jobbe hands on med å skape verdifulle og bærekraftige løsninger for kundene.

– Jeg og Jan Tore Kvalnes så et behov for kommunikasjonsbyrå i byen, og i 2018 startet vi Designu. Da var vi 2 ansatte, og det var naturlig at jeg ble daglig leder. Etter nå fire eventyrlige og innholdsrike år er vi 5 faste ansatte. Vi har vokst fra å være et lite reklamebyrå til å bli et stort kommunikasjonsbyrå med kunder over hele Troms og Finnmark, forteller Katharina.

Midlertidig daglig leder i Designu

Katharina går inn i ny stilling som kreativ leder i januar, og noen må ta seg av administrative oppgaver i mellomtiden. Bror Myrvang bidrar derfor til å holde fortet til ny daglig leder er på plass. Bror vil være hos Designu fra 9. januar. 

– Jeg gleder meg til å arbeide i en liten, men spennende bedrift som har unge og meget kompetente medarbeidere, forteller Bror.

Bror Myrvang
Bror Myrvang

En leder må se mulighetene

Bror har verdifull erfaring for oss, med erfaring fra NATO og forsvaret, prosjektledelse og bedriftsrådgiver er han vant til å tenke helhetlig og langsiktig. Bror mener at en daglig leder burde evne å se muligheter for nye produkter for eksisterende kunder, samt nye kunder til eksisterende produkter.

Designu søker alltid etter å forbedre løsninger gjennom å tenke nytt, teste og forbedre. Med et solid team bestående av ulike fagdisipliner og effektive metoder skaper vi nye verdifulle løsninger for kundene våre. Vår framtidige daglige leder vil bidra til å styrke teamet ytterligere.

– Mens jeg finner meg til rette som kreativ leder, styrker Bror teamet ytterligere med sin brede erfaring. Det gir oss god tid til å se etter den rette kandidaten, som ønsker å utvikle seg i lag med oss, sier Katharina

Stillingen som daglig leder i Designu har søknadsfrist 29. januar, her finner du utlysningen på finn. Her kan du lese litt mer om oss og hva vi er på jakt etter.