Sjekk ut vår nye logo og nettside

Vi har fått ny logo og nettside

Logo designu

Ny logo og nettside, med kundens opplevelse i fokus

Ny logo og nettside kom på plass i sommer. Vår nye logo og visuelle identitet er mer diskret enn den forrige, hos oss er det nemlig kundene som skal være i fokus. 

Vi arbeidet med den visuelle identiteten ut fra en filosofi om at vår visuelle identitet ikke måtte konkurrere med kundenes. Logoen er redusert til navnetrekk, og et smil. 

Ny logo

 

Ny logo med grafisk element

Smilet er vårt grafiske element som gir oss kreativt spillerom og mulighet for å uttrykke forskjellige ting. Derfor representerer smilet gleden vi får av å hjelpe kunden bli en bedre versjon av seg selv, det har vi med oss i alt vi gjør. 

Designus nye logo ikon

 

En font som funker til alt

Vi valgte å beholde fonten Roboto som vi er veldig glade i. Fordi det er en allsidig font, som er godt tilpasset universal utforming. Tidligere har vi brukt ulike varianter av fonten. Framover skal vi kun bruke den som er ren og enkel, uten slab. Fontens fete varianter viser at man mener alvor, mens de tynnere variantene er mer elegante. 

 

Nye farger

Fargepaletten vår har fått seg en oppfriskning og nye tilskudd. Hovedfargen som er den mørkeblå «kompetanse» er lik nok vår tidligere hovedfarge til at man kjenner den igjen som en Designu-farge. Paletten vekter tung mot blått, som er en farge man ofte assosierer med seriøse bedrifter, og det er slik vi ønsker å framstå. De nye, knæsje støttefargene «fleksibel» og «kreativ» gir oss et større kreativt spillerom, samtidig som de ikke er for bråkete. 

Designu profilfarger

 

Ny nettside

I tillegg til ny logo har vi og bygget ny nettside. Nettsiden vår er forenklet slik at den er lettere å navigere seg på,. Derfor er den uten mange elementer som tar oppmerksomhet fra det som virkelig gjelder, tjenestene vi tilbyr. 

Framover vil vi jobbe mer med innhold på nettsiden. Blant annet skal vi bruke artikkel-funksjonen i større grad. Vi kommer til å skrive om alt det smarte vi kan, og dele mer av det visuelle arbeidet vi gjør. Vår nye nettside skal være levende og hyggelig å stikke innom. 

Vår web-utvikler er god på koding, men hun har dessverre ikke knekt koden som gjør det mulig å servere kaffe via nettsiden (enda), så den må du fortsatt stikke innom kontoret vårt for å få. 

Sitter du nå å tenker: Wow, så kult jeg vil og ha ny logo og nettside! Kan du lese mer om våre tjenester her

Designus nye logo