Den optimale nettsiden for ditt behov

Vi leverer profesjonelle nettsider som skiller seg ut og gir et godt førsteinntrykk.

En god nettside skal kommunisere med kundene dine. Fordi kundene besøker nettsiden din uten at du er fysisk til stede er det viktig at den kommuniserer tydelig, og byr på en god opplevelse.

Trenger du en enkel hjemmeside med ren info, eller en nettside med flere funksjoner? Gjennom Designu-metoden bygger vi den optimale nettsiden for ditt behov. Prosessen avhenger av hvilke behov du har, her er noen av tjenestene vi tilbyr for deg som skal bygge ny hjemmeside. 

Universell utforming

Det er mange krav til utforming av en nettside som du ikke trenger å sette deg inn i når vi gjør det for deg. Vi sørger for god lesbarhet og tilpasser nettsiden slik at den er optimalisert for alle besøkende, og du være trygg på at den oppfyller alle krav.

SEO-optimalisering

Bli synlig på nett med en nettside som er lett å finne. Vi setter opp nettsiden slik at du får økt trafikk og kommer lengre opp i Google søk.

Responsivt design

Med mange ulike enheter å surfe fra er det viktig at nettsiden er tilpasset dem alle. Vi sørger for at besøkende får en god opplevelse uavhengig av det er smarttelefon eller PC de besøker deg fra.

Opplæring i wordpress

Vi gir deg nødvendig opplæring i hvordan du bruker nettsiden. Vi setter opp en egen bruker for deg og viser deg hvordan du oppdaterer de funksjonene du har.

Hosting og vedlikehold

For at hjemmesiden skal være opp til dagens standard må den oppdateres kontinuerlig. Designu hoster websider på egen server og vi tar oss av oppdatering av vedlikehold.

Ekstra tjenester 

Søkeordanalyse

Hvilke ord du bruker burde jo ikke ha noe å si når meningen er det samme, eller? Du sier jeans, kunden din søker etter dongeribukse og finner derfor aldri hjemmesiden din. La oss analysere søkeord og finne de beste ordene for å optimalisere nettsiden din.

SEO i strategien

Når de rette søkeordene er identifisert er det viktig at du benytter informasjonen. Vi kan bidra med å lage en helhetlig strategi som forteller deg hvilket innhold du burde ha på hjemmesiden din.

Lansering av nettside

Du har fått en ny og flott hjemmeside, men hva nå? Hvordan skal du fortelle kundene dine om den? Vi bistår gjerne med å sette opp en kampanje for å lansere siden for kundene eller målgruppen din.