Gjennomført grafisk design

Ingen behov er for små eller store

En god grafisk profil, visuell identitet eller en kul logo fortjener å skinne i alle sammenhenger. Bruker du en grafisk designer til å utforme design til markedsmateriell får du et gjennomført og gjennomtenkt resultat.

Vi kan levere bare design eller bistå i hele prosessen med utvikling og strategiske valg. En grafisk profil for en visuell identitet setter ofte føringen for utforming av grafisk materiale. Har du ikke allerede en tydelig grafisk profil kan vi hjelpe deg med det også.

Vi leverer gjerne

Officemaler

Vi leverer funksjonelle maler etter ditt behov. Bredden i vårt team gjør det mulig for oss å ikke bare levere nydelige maler som får ditt budskap til å skinne, men også ferdige tekster eller illustrasjoner til å bruke i malene. Mange bedrifter har behov for korte tekster som med få ord beskriver hva de driver med eller hvem de er, som brukes i presentasjoner, stillingsutlysninger, søknader med mer. Vi innehar kompetanse til å levere illustrasjoner eller video som formidler budskap som kan gå igjen. Dersom kunden ønsker det, er det mulig for oss å levere mer avanserte presentasjonsmaler med animasjoner som kan løfte det til et nytt nivå.

Powerpoint

Vi sørger for universell utforming ved å kode tekst og rekkefølge på elementer. Der vi bruker bilder legger vi inn alternativ tekst. For å bidra ytterligere til universell utforming kan vi også bistå med å lage illustrasjoner eller ikoner til presentasjoner, som gjør budskapet lettere å tolke. Bredden i vårt team gjør det mulig for oss å ikke bare levere nydelige maler som får ditt budskap til å skinne, men også ferdige tekster eller illustrasjoner til å bruke i malene.


Brevmal

Vi følger norsk standard og sørger for at kundene dine gleder seg til neste brev fra deg!

Profileringsartikler

Understrek identiteten din gjennom strategiske valg av profileringsartikler, vi kan bistå med design og med å finne løsninger som passer dine behov. Tenk over funksjon, hvem som skal bruke det og i hvilken setting det skal brukes. Er bedriften din for eksempel opptatt av bærekraft kan dette reflekteres gjennom valg av materiale. Profileringsartikler som er så funksjonelle og godt designet at kunder eller ansatte ønsker å gå med dem er gratis reklame og en god investering. Gode eksempler på profileringsartikler er penner, kopper, messemateriell som stand, rollup og beachflag, bekledning eller andre give aways. Designu hjelper deg gjerne å navigere gjennom jungelen av alternativer og leverandører.

Emballasjedesign

En god emballasje må kommunisere noe om innholdet og om merkevaren din. Emballasjen er en viktig del av kundens opplevelse med produktet ditt, den må gi rett førsteinntrykk og ofte er det emballasjen som avgjør hvilket produkt man velger. Emballasjen skal både være funksjonell og understreke visuelle identitet.

Trykksaker

Trykksaker skal ofte kommunisere til kundene dine uten at du er til stede, derfor er det viktig at disse er utformet på en måte som både kommuniserer din merkevare, men også det budskapet du vil formidle. Trykksaker kan bidra til at din merkevare får seg et løft gjennom valg av materiale og design.

Eksempler på trykksaker kan være menyer, brosjyrer, kataloger, flyere, annonser og visittkort.

Redaksjonell design

Godt redaksjonelt design sørger for en god leseopplevelse. Man kan vel kalle det en hygienefaktor, man tenker ikke over det hvis det er bra, men hvis det er dårlig er det til irritasjon. Godt design bidrar til at innholdet eller budskapet oppfattes bedre, og dermed gir en bedre opplevelse. Omslag og innholdet må snakke sammen, omslaget må overbevise om at dette er verdt å lese. La oss utforme årsrapporten din, og den vil gå fra å være noe kun ledelsen leser til å være en opplevelse for både ansatte og andre interessenter.

Skilting og veifinning

Du tenker kanskje ikke over det, men skilt er veldig viktig. Dårlige skilt kan medføre irritasjon og forvirring. I verste fall kan du tape kunder og salg fordi skiltene dine er dårlige. Skilt burde absolutt være en del av kommunikasjonsstrategien din, og baseres på en gjennomført visuell identitet.

Illustrasjoner

Vi innehar kompetanse til å levere illustrasjoner eller video som formidler budskap som kan gå igjen. Dersom kunden ønsker det, er det mulig for oss å levere mer avanserte presentasjonsmaler med animasjoner som kan løfte det til et nytt nivå.