Kommunikasjon og markedsføring

Vi er gode på digital markedsføring og innholdsproduksjon. 

Usikker på hva du egentlig skal si og hvordan du skal si det?  Vi hjelper deg med god og relevant kommunikasjon til målgruppen din. Trenger du hjelp til en liten kampanje eller noen som tar seg av markedsføring gjennom hele året? Vi bistår med planlegging og gjennomføring av flere tjenester. Syns du markedsføring er bare mas kan vi ta hele jobben for deg, vi tilbyr løpende avtaler. Ved behov kan vi lage en hel kommunikasjonsstrategi for deg.

Digital markedsføring

I dag foregår det meste av markedsføringen i den digitale verden. Vi hjelper deg å finne de rette kanalene og lage en plan. Vi kan også publisere for deg i digitale kanaler.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er viktig for å gi kundene merverdi, og for å bli en del av kundens bevissthet. Det er innhold som oppleves informativt, underholdende og har en nytteverdi for kunden. Vi kan hjelpe deg med planlegging og gjennomføring. Vi produserer artikler, video, fotoserier eller gir deg tips og råd til å gjøre det selv.

Kampanjer

La oss planlegge og gjennomføre kampanjer for deg. Vi velger ut de relevante plattformene, produserer kampanjemateriell og innhold. Trenger du hjelp til å publisere kan vi hjelpe med det og.

Kommunikasjon

Mange bedrifter har behov for korte tekster som med få ord beskriver hva de driver med eller hvem de er, som brukes i presentasjoner, stillingsutlysninger, søknader etc. Vi kan bidra til rådgiving eller ta oss av alt. Vi kan levere enkle innlegg til sosiale medier eller hele strategier.